studio / studentenkot in Hartje Hasselt

Studio / studentenkot in hartje Hasselt

Hasselt, de studentenstad van de smaak. Is het nu de studenten Take-off op het K.Dusartplein, het Kapermolen zwembad in de zomer of de gezellige cafeetjes en smaakvolle restaurants in de binnenstad, voor een student is er altijd wat te beleven in de hoofdstad van de smaak. Het bruisende nachtleven is dan ook over de landgrenzen heen bekend.

De Burgemeester Bollenstraat , vlak aan de kleine ring, op slechts een tweetal minuutjes van het centrum van Hasselt is dan ook de thuishaven van dit mooie pand. Het gebouw biedt plaats aan 2 luxestudio ”s en 1 duplex en behoort tot de betere klasse qua studio’s in Hasselt. Deze studio ligt op wandelafstand van het station zodat je op om het even welke universiteit of hogeschool geraakt.

Via de inkomhal komen we in de living. De mooie vloer is helemaal doorgetrokken in deze studio en geeft meteen een ruimtelijk gevoel.

De keuken is nieuw en bestaat uit een spoelbak, vele opberg kastjes en een gasfornuis. Ideaal voor de nieuwe koks-in-spé onder jullie. De grote raampartijen zorgen voor direct licht en geeft deze keuken een jong imago.

Ook de moderne badkamer met douche, lavabo en toilet mag zeker gezien worden. Tegenover de badkamer is een berging voorzien.

Voel je je geroepen? Bel dan als de bliksem naar 089/20.89.89, raadpleeg de website www.immo-wereld.be of u bent altijd welkom op ons kantoor voor meer informatie.