Rentmeesterschap .. wij regelen alles

Laat al uw papierwerk over aan Immo-wereld... wij regelen alles!

Het DNA van rentmeester Immo-wereld is ‘Het ontzorgen van de vastgoedinvesteerder’. Wij streven naar een vastgoedwereld waarbij de investeerder zijn vastgoed beschouwt als een investering zonder de dagdagelijkse administratie en problemen.

Wij willen daarom als rentmeester een totaalpakket aanbieden gaande van verhuur, technische, financiële en administratieve opvolging van vastgoedinvesteringen.

Rentmeesterschap: een kost of een meerwaarde?

Sommigen beweren dat rentmeesterschap een verloren kost is. Wij verklaren je het tegenovergestelde: door een neutrale partij in te schakelen tussen huurder en verhuurder, kan zo het emotionele aspect worden uitgesloten.

Wij volgen jaarlijks op of de indexering wordt toegepast en het onderhoud van de installaties. Bovendien is Immo-wereld steeds op de hoogte van de vaak wijzigende wetgeving en gaan minstens jaarlijks de eigendommen gaan bezichtigen om te kijken of alles in orde is op gebied van bijvoorbeeld elektriciteit, verwarming… Dit zijn slechts enkele zaken die op korte termijn een meerwaarde zijn voor vastgoedinvesteerders.

Dan biedt het IMMO-WERELD RENTMEESTERSCHAP voor u dé oplossing! Door een jarenlange expertise én een professionele aanpak met specifieke software-applicaties, kan Immo-wereld uw vastgoed beheren, terwijl u geniet van de zaken, die u echt interesseren.

Heeft u nog vragen contacteer ons vandaag.