Uw pand in de kijker

Zo krijgt u meteen een realistisch beeld van uw droompand. Ook een heel krachtig en handig middel bij het verkopen of verhuren van uw pand

3D-PLANNEN

Bij deze tool kunnen wij uw grondplannen omzetten naar 3D-modellen. Bestaan er geen grondplannen? Geen probleem, dan wordt het huis gescand en omgevormd tot een 3D-model. U krijgt dan een mooi overzicht waarbij u doorheen het huis kan 'wandelen' door middel van de muis naar alle kanten te draaien, zélfs ondersteboven.

360° FOTOGRAFIE

Met 360° panoramafoto's kan u virtueel binnenkijken in uw woning, bedrijf of locatie. Het geeft een extra meerwaarde en wow-effect. Het lijkt alsof u er gewoon middenin staat!

VIRTUELE TOUR

Daarnaast biedt Immo-Wereld een virtuele rondleiding aan. Alsof u in een andere wereld bent! We bieden virtuele tours aan waarbij u kan kiezen tussen een gewone weergave of een 3D-bril.

VISUALS

Visuals zijn onze populaire betaalbare interieur renderings. Op basis van een foto of plattegrond wordt er een digitale make-over gemaakt van de bestaande situatie. Een krachtige tool voor woningen met een gedateerd of casco interieur.

Terug naar onze diensten