Uw pand in de kijker

UW EIGENDOM SNELLER VERKOPEN MET EEN 3D-TOUR

Bij Immo-Wereld is het mogelijk! Met een 3D-bezoek van uw woning onderscheidt u zich van andere verkopers. Een koper krijgt een duidelijk beeld en een betere indruk van de woning, waardoor men sneller weet of het geschikt is of niet. Nooit eerder kwam een online presentatie zó dicht bij de werkelijkheid. De tour is verrassend voor iedereen! Een extra voordeel: dankzij de unieke virtuele tour is het bij ons 24/7 open huis.

VIRTUEEL BEZOEK

Een 3D-tour laat alle ruimtes van uw woning zien. De koper, die vanuit de luie stoel uw woning kan bekijken, ervaart hoe een ruimte ‘ aanvoelt ’. Het lijkt net alsof of me er zelf doorheen wandelt, super toch? Een 3D-bezoek geeft een completer beeld dan foto’s of video’s. Het is zo realistisch dat onnodige bezichtigingen verleden tijd zijn. U ontvangt alleen maar serieuze kopers. Dit bevordert de verkoopsnelheid en prijs van uw huis en vastgoed.

Wenst u meer informatie? Neem dan gerust contact met ons op! Zo krijgt u meteen een realistisch beeld van uw droompand. Ook een heel krachtig en handig middel bij het verkopen of verhuren van uw pand

3D-PLANNEN

Bij deze tool kunnen wij uw grondplannen omzetten naar 3D-modellen. Bestaan er geen grondplannen? Geen probleem, dan wordt het huis gescand en omgevormd tot een 3D-model. U krijgt dan een mooi overzicht waarbij u doorheen het huis kan 'wandelen' door middel van de muis naar alle kanten te draaien, zélfs ondersteboven.


VISUALS

Visuals zijn onze populaire betaalbare interieur renderings. Op basis van een foto of plattegrond wordt er een digitale make-over gemaakt van de bestaande situatie. Een krachtige tool voor woningen met een gedateerd of casco interieur.

Terug naar onze diensten